Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

O delegaţie a Ambasadei SUA s-a întâlnit cu Lucian Netejoru și Gheorghe Stan


18 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În data de 12 ianuarie 2016, inspectorul şef, Lucian Netejoru, şi inspectorul şef adjunct, Gheorghe Stan, au primit vizita delegaţiei Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, condusă de Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, potrivit unui comunicat al Inspecției Judiciare.

La vizită a mai participat și Debra Hevia, consilierul politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Judecătorul Lucian Netejoru a făcut o prezentare generală a competenţelor Inspecţiei Judiciare şi a rolului acesteia în sfera îmbunătăţirii calităţii actului de justiţie prin intermediul unor verificări independente şi de evaluare a activităţii acestuia.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii