Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Profesorul Ioan Leș, ales vicepreședinte al AȘJR

15.01.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Prin Legea nr. 139 din 2015 a fost înființată Academia de Științe Juridice din România, instituție de drept public, cu personalitate juridică autonomă, potrivit unui comunicat semnat de Prof. univ. dr. Călina Jugastru – Decan al Facultății de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Academia de Științe Juridice reunește personalități juridice reprezentative din domeniul științelor juridice, cu o înaltă ținută morală, care s-au distins prin activitățile depuse, se bucură de recunoaștere națională și internațională și au contribuit la dezvoltarea științelor și culturii juridice. Prima reuniune, în cadrul căreia a avut loc alegerea Prezidiului, s-a desfășurat în 15 decembrie 2015, în București. Unul dintre vicepreședinții Academiei de Științe Juridice este prof. univ. dr. h. c., Ioan LEȘ, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Academia de Științe Juridice are ca atribuții principale, promovarea și dezvoltarea științelor juridice și a învățământului juridic; inițierea și elaborarea unor proiecte de acte normative, puncte de vedere și opinii juridice, precum și realizarea unor studii de impact privind aplicarea actelor normative.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week