Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Profesorul Ioan Leș, ales vicepreședinte al AȘJR

15.01.2016 | JURIDICE.ro

Prin Legea nr. 139 din 2015 a fost înființată Academia de Științe Juridice din România, instituție de drept public, cu personalitate juridică autonomă, potrivit unui comunicat semnat de Prof. univ. dr. Călina Jugastru – Decan al Facultății de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Academia de Științe Juridice reunește personalități juridice reprezentative din domeniul științelor juridice, cu o înaltă ținută morală, care s-au distins prin activitățile depuse, se bucură de recunoaștere națională și internațională și au contribuit la dezvoltarea științelor și culturii juridice. Prima reuniune, în cadrul căreia a avut loc alegerea Prezidiului, s-a desfășurat în 15 decembrie 2015, în București. Unul dintre vicepreședinții Academiei de Științe Juridice este prof. univ. dr. h. c., Ioan LEȘ, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Academia de Științe Juridice are ca atribuții principale, promovarea și dezvoltarea științelor juridice și a învățământului juridic; inițierea și elaborarea unor proiecte de acte normative, puncte de vedere și opinii juridice, precum și realizarea unor studii de impact privind aplicarea actelor normative.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan