Varia
JURIDICE
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

UNEJ. Posturile vacante ce pot fi ocupate, cu scutire de examen, de către persoanele care au exercitat timp de 5 ani funcția de judecător, procuror sau avocat. UPDATE: Rezultatele
11.07.2016 | JURIDICE.ro

11 iulie 2016: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității vineri, 8 iulie 2016, un anunț prin care înștiințează că în urma analizării dosarelor depuse în vederea ocupării unui post vacant dintre cele care au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 21/11.01.2016, pentru admiterea în profesia de executor judecătoresc, cu scutire de examen, Ministerul Justiției a emis ordine de numire în funcția de executor judecătoresc pentru următoarele persoane:

1. Adela Vintilă;
2. Eugen-Ioan Dan;
3. Carmen Ana-Maria Popa-Drăghia;
4. Adrian-Florin Calistru;
5. Cosmin-Mugurel Ibănescu;
6. Camelia-Mirela Costin.

*

16 ianuarie 2016: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești încunoștiințează asupra faptului că, în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 21/11.01.2016 a fost publicat Anunţul privind lista cuprinzând posturile vacante ce pot fi ocupate, cu scutire de examen, de către persoanele care au exercitat timp de 5 ani funcția de judecător, procuror sau avocat, reținându-se condiția să fi promovat examenul de definitivat din profesia din care provin, potrivit unui anunț al UNEJ, dat publicității marți, 12 ianuarie 2016.

În acest sens, cererea se depune la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei circumscripţie se află localitatea în care domiciliază candidatul, în termen de 15 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, a listei posturilor vacante.

Dosarele sunt comunicate Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, în termen de 5 zile de la data înregistrării, iar, mai apoi, vor fi înaintate Ministerului Justiţiei, însoţite fiind de referatul consultativ de admitere sau de respingere întocmit de Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti.

Termenul limită pentru depunerea cererilor: 2 februarie 2016.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “UNEJ. Posturile vacante ce pot fi ocupate, cu scutire de examen, de către persoanele care au exercitat timp de 5 ani funcția de judecător, procuror sau avocat. UPDATE: Rezultatele”

 1. Costel RUSU spune:

  Interesant e ca aceste posturi pot fi ocupate de avocati cu 5 ani vechime si definitivat dat, dar nu si de consilieri juridici cu 5 ani vechime si definitivat… De ce?!!! Parca in legea 514/2003 a consilierului juridic se fac adesea trimiteri la legea avocaturii 51/1995, iar activitatea de consilier juridic constituie vechime in munca juridica in alte profesii juridice (art. 7)… Oare de ce nu s-ar aplica si la executori aceasta prevedere pentru a nu fi discriminare intre profesiile juridice???

 2. Daniela THEODOR spune:

  Da, foarte interesant. Ca intotdeauna, consilierii juridici discriminati.
  Ar trebui Colegiul nostru sa faca demersurile in acest sens.
  Sa il sesizam, nu?

 3. Viorel SABADIS spune:

  Da! Si cu atat mai interesant cu cat din gramada (poate fi citit si in sens peiorativ) de Decani ai Colegiilor de Consilieri Juridici, Decani de Ordine de Consilieri Juridici, si cati Presedinti or mai fi, platiti de la multi amarati cate putin, nu se aude nici o luare de pozitie. – Defapt, poate asa se apara profesia – stilul strut, ca doar nu or fi Ei mai putin destepti sa faciliteze dezertarea vreunuia!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.