Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de dreptRecurs în interesul legii
Print Friendly, PDF & Email

O delegaţie a Olandei s-a întâlnit cu președintele ICCJ
20.01.2016 | JURIDICE.ro

În decursul zilei de marţi, 19 ianuarie 2016, judecător dr. Livia Doina Stanciu, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a primit vizita Stellei Ronner-Grubačić, ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, potrivit unui comunicat al ICCJ.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate de către Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie aspecte privitoare la modul de organizare şi funcţionare a instanţei supreme, precum şi aspecte privitoare la organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar român.

Au fost, de asemenea, puse în discuție teme referitoare la progresele înregistrate în direcţia unificării jurisprudenţei şi independenţa justiţiei, precum și aspecte de interes reciproc cu privire la sistemele judiciare din cele două state, necesitatea continuării parteneriatelor specifice activităţii judiciare şi importanţa dezvoltării unei culturi judiciare comune.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.