Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Consultare publică cu privire la implementarea emisiei radio digitale în România
21.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a lansat luni, 18 ianuarie 2016, o consultare publică privind alocarea multiplexurilor de radiodifuziune digitală terestră T-DAB în banda 216-230MHz.

A fost elaborat, în acest sens, un chestionar în care se adresează tuturor furnizorilor interesaţi de dobândirea drepturilor de utilizare a multiplexurilor, întrebări pentru a afla opinia lor despre modul şi condiţiile de acordare a acestor frecvențe, precum şi intenţiile operatorilor existenţi pe piaţă sau a unor potenţiali operatori nou intraţi, referitor la participarea la o posibilă procedură de selecţie competitivă pentru alocarea spectrului disponibil.

Răspunsurile pot fi trimise până, cel târziu, la data de 19 februarie 2016, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr.2, sector 3, Bucureşti), direct la registratură sau prin intermediul direcţiilor regionale ale Autorităţii.
Observaţiile pot fi transmise şi prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

:: Chestionarul
:: Anexa 1
:: Anexa 2
:: Anexa 3

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti