Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Probleme de interpretare și aplicare a CC și CPC – întâlnire cu prof. univ. dr. Gabriel Boroi


25 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Gabriel Boroi a acceptat propunerea de a participa, in mod periodic, la intalniri cu magistrati in functie si auditori de justitie, organizate la sediul Institutului National al Magistraturii, sub forma unor dezbateri cu pronuntat caracter practic, in vederea identificarii de solutii legale pentru problemele cu care acestia se confrunta in aplicarea si intelegerea Codului civil si a Codului de procedura civila, potrivit unui comunicat al INM, dat publicitatii vineri, 22 ianuarie 2016.

Prima intalnire va avea loc joi, 28 ianuarie 2016, in Aula Institutului National al Magistraturii, in intervalul orar 14:30-16:30.

In acest sens, este adresata judecatorilor, procurorilor si auditorilor de justitie interesati rugamintea de a trimite propuneri privind temele de discutie pe adresa de e-mail nadia.taran@inm-lex.ro.

Participarea este libera, in limita locurilor disponibile in Aula INM, iar accesul in cladire se va realiza, exclusiv, pe baza legitimatiei de serviciu.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii