Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Două vizite de studiu la instituțiile europene din Bruxelles. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


27 iulie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

27 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 27 iulie 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților, în vederea participării la vizita de studiu la instituțiile europene din Bruxelles, în perioada 28-30 noiembrie 2016.

Au fost selectați să participe la lucrările seminarului următorii magistrați:
1. Alina Ciolofan, judecător;
2. Diana Marin, procuror;
3. Alexandru Pecincu, procuror.

*

20 aprilie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 20 aprilie 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților, în vederea participării la vizita de studiu la instituțiile europene din Bruxelles, în perioada 23-25 mai 2016.

Au fost selectați să participe la lucrările seminarului următorii magistrați:
1. Anamaria Gabriela Călugăr, judecător;
2. Constantin Tăutu, judecător;
3. Georgiana Mihaela Unghianu, procuror.

*

24 ianuarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 ianuarie 2016, un anunț cu privire la organizarea a două vizite de studiu la instituțiile europene din Bruxelles.

Acestea se vor desfășura în limba engleză, în următoarele perioade:
– 23-25 mai 2016 – adresate judecătorilor și procurorilor;
– 28-30 noiembrie 2016 – adresate procurorilor și judecătorilor de drepturi și libertăți.

Sunt alocate 30 de locuri/vizită pentru toate statele membre EJTN.

Termenul limită până la care magistrații interesați pot să completeze aplicația online, este 12 februarie 2016, 19:00 ora României.

:: Condiții financiare (limba engleză)
:: Condiții financiare (limba franceză)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii