Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Reuniunea informală a miniştrilor de justiție şi afaceri interne


24 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În decursul zilei de luni, 25 ianuarie 2016, Petre Tobă, Ministrul Afacerilor Interne, va participa la Reuniunea informală a miniştrilor de justiție şi afaceri interne, organizată de Preşedinţia olandeză a Consiliului UE, la Amsterdam, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, dat publicității duminică, 24 ianuarie 2016.

În cadrul reuniunii vor fi abordate două teme de mare actualitate la nivelul UE: securitatea internă a UE şi migraţia.

Vor fi puse în discuție aspecte referitoare la terorism şi securitate cibernetică, avându-se în vedere tema securității interne a UE, iar în privința migraţiei, Preşedinţia olandeză dorește organizarea unei dezbateri privitoare la înfiinţarea Poliţiei Europene de Frontieră şi Gardă de Coastă, prin sublinierea principalelor argumente pentru înfiinţarea acesteia şi a etapelor anterioare emiterii propunerii de regulament.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro