Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Workshop de dezvoltare personală la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna


28 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În data de 26 ianuarie 2016, în Sala de conferințe a Școlii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a avut loc prima ediție a workshop-ului  “Proiecte de dezvoltare personală și comunicare”, potrivit unui comunicat dat publicității miercuri, 27 ianuarie 2016, de către Silvia Vătavu, subcomisar de penitenciare și purtător de cuvânt al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

2015 01 26 (9)

Workshop-ul a fost susținut de reprezentanți ai Proiectului Național “Caravana Excellency“, respectiv de senior trainerii Virgiliu Cimpoeru și Cătălin Moisă – specialiști în comunicare, dezvoltare personală și în domeniul managementului proiectelor.

2015 01 26 (2)

La acest eveniment a participat personal din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, din cadrul Centrului de Reeducare Tîrgu Ocna, precum și din cadrul Poliției stațiunii Tîrgu Ocna.

Scopul organizării acestui tip de activitate este acela de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale și profesionale, atât în rândul angajaților, cât și în rândul elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.2015 01 26 (28)

Invitații au prezentat publicului aspecte interesante și practice despre dezvoltare personală, comunicare și management de proiect, ineditul acestui eveniment constând în faptul că, aceștia au expus într-o manieră interactivă sfaturi și idei de succes și de organizare și implementare a proiectelor, atât pentru viața profesională, cât și pentru cea  personală.

Reuşita absolută a acestui workshop este faptul că participanții, prin intermediul specialiștilor, au făcut o incursiune pragmatică în conceptele de “evoluție și branding personal” și ”management de proiecte”.

2015 01 26 (12)

În cea de-a doua ediție a workshop-ului, planificată în luna februarie, cei doi specialiști vor prezenta elevilor Școlii aspecte similare, urmând ca în perioada următoare, aceștia să  susțină în cadrul Școlii și cursuri de formatori și manageri de proiect, acreditate ANC,  la care vor participa atât personalul, cât și elevii Școlii.        

Pentru detalii suplimentare, este desemnată ca persoană de contact subcomisarul de penitenciare Silvia Vătavu – purtător de cuvânt, având următoarele coordonate de contact: telefon 0740 114 215, telefon unitate 0234 344149 int 100,  email silvia.vatavu@anp.gov.ro, silvia.vatavu@yahoo.com.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică