Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Workshop de dezvoltare personală la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna
28.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

În data de 26 ianuarie 2016, în Sala de conferințe a Școlii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a avut loc prima ediție a workshop-ului  “Proiecte de dezvoltare personală și comunicare”, potrivit unui comunicat dat publicității miercuri, 27 ianuarie 2016, de către Silvia Vătavu, subcomisar de penitenciare și purtător de cuvânt al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

2015 01 26 (9)

Workshop-ul a fost susținut de reprezentanți ai Proiectului Național “Caravana Excellency“, respectiv de senior trainerii Virgiliu Cimpoeru și Cătălin Moisă – specialiști în comunicare, dezvoltare personală și în domeniul managementului proiectelor.

2015 01 26 (2)

La acest eveniment a participat personal din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, din cadrul Centrului de Reeducare Tîrgu Ocna, precum și din cadrul Poliției stațiunii Tîrgu Ocna.

Scopul organizării acestui tip de activitate este acela de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale și profesionale, atât în rândul angajaților, cât și în rândul elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.2015 01 26 (28)

Invitații au prezentat publicului aspecte interesante și practice despre dezvoltare personală, comunicare și management de proiect, ineditul acestui eveniment constând în faptul că, aceștia au expus într-o manieră interactivă sfaturi și idei de succes și de organizare și implementare a proiectelor, atât pentru viața profesională, cât și pentru cea  personală.

Reuşita absolută a acestui workshop este faptul că participanții, prin intermediul specialiștilor, au făcut o incursiune pragmatică în conceptele de “evoluție și branding personal” și ”management de proiecte”.

2015 01 26 (12)

În cea de-a doua ediție a workshop-ului, planificată în luna februarie, cei doi specialiști vor prezenta elevilor Școlii aspecte similare, urmând ca în perioada următoare, aceștia să  susțină în cadrul Școlii și cursuri de formatori și manageri de proiect, acreditate ANC,  la care vor participa atât personalul, cât și elevii Școlii.        

Pentru detalii suplimentare, este desemnată ca persoană de contact subcomisarul de penitenciare Silvia Vătavu – purtător de cuvânt, având următoarele coordonate de contact: telefon 0740 114 215, telefon unitate 0234 344149 int 100,  email silvia.vatavu@anp.gov.ro, silvia.vatavu@yahoo.com.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti