Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de dreptRecurs în interesul legii

ICCJ. Raportul MCV 2016
27.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității miercuri, 27 ianuarie 2016, un comunicat semnat de jud dr. Livia Doina Stanciu – Președinte, cu privire la Raportul Comisiei Europene către Parlamentul European şi Consiliu privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Instanța supremă a luat act de Raportul Comisiei Europene către Parlamentul European şi Consiliu privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, dat publicității miercuri, 27 ianuarie 2016.

Raportul pune în lumină progresele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în domeniul MCV şi, în special, progresele realizate în unificarea jurisprudenţei pe calea sesizării în vederea pronunţării hotărârilor prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept şi a recursului în interesul legii.

Înalta Curte de Casație și Justiție va depune în continuare eforturi pentru unificarea jurisprudenţei la nivel naţional, precum şi în scopul îndeplinirii obiectivelor care revin Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cadrul MCV.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.