Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

România devine membru afiliat al ISSA


29 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ca urmare a afilierii la Asociația Internațională a Securității Sociale (ISSA), cea mai importantă organizație internațională din domeniul securității sociale, România va beneficia de experienţa altor state și schimb de bune practici în domeniul sistemului public de pensii, potrivit unui comunicat al Guvernului României, dat publicității miercuri, 27 ianuarie 2016.

Prin afilierea la ISSA, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) va avea acces la:
– schimburi de informații/experiență cu privire la politicile din domeniul pensiilor publice și managementul organizației;
– publicații/studii/cercetări, ghiduri/îndrumare practice și rapoarte analitice în domeniu;
– informații specializate, inclusiv baze de date online privind sistemele de pensii publice, reforme și exemple de bune practici din cadrul statelor membre ISSA.

Proiectul de act normativ a fost postat spre consultare publică aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii