Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Candidaturile depuse pentru alegerea unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul Științific al INM. UPDATE: Rezultatul alegerilor


8 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

8 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 8 februarie 2016, Procesul-verbal al întrunirii Adunării Generale a personalului de instruire al INM, din data 8 februarie 2016.

Rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin pentru desemnarea unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul științific al INM este următorul:

1. Miorița Ban – 31 voturi;
2. Florin Aurel Moțiu – 5 voturi.

În aceste condiții, începând cu data de 8 februarie 2016, judecătorul Miorița Ban este reprezentantul ales al personalului de instruire în Consiliul Ştiinţific al INM.

:: Procesul-verbal

*

6 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 5 februarie 2016, un anunț cu privire la organizarea celui de-al doilea tur de scrutin în cadrul Adunării Generale a personalului de instruire al INM.

Procesul de votare va avea loc pe 8 februarie 2016, la ora 14:00, în
Aula INM.

Cei care votează la distanţă pot:
– trimite, prin fax, la numărul de fax 021 311 02 34, un buletin de vot completat şi semnat, inclusiv cu datele sale de identificare;
– trimite, prin e-mail, la adresa de e-mail ruxandra.ana @inm-lex.ro, din adresa de e-mail a votantului aflată în baza de date a Institutului, buletinul de vot completat, alături de datele de identificare ale votantului.

Votul la distanță poate fi exercitat numai în data de 8 februarie 2016  până, cel mai târziu, la ora 13:00.

:: Buletinul de vot

*

3 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 1 februarie 2016, Procesul-verbal al întrunirii Adunării Generale a personalului de instruire al INM, din data de 1 februarie 2016.

Deoarece nu au fost întrunite cerințele de cvorum prevăzute pentru legala constituire a Adunării Generale a personalului de instruire, se va organiza un al doilea tur de scrutin, la data de 8 februarie 2016, ora 14:00.

:: Procesul-verbal

*

1 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 29 ianuarie 2016, un anunț cu privire candidaturile depuse pentru alegerea unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul Științific al INM în cadrul Adunării Generale a personalului de instruire al INM.

Au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Miorița Ban – judecător, Tribunalul București, formator cu normă întreagă la INM în domeniul eticii și deontologiei judiciare;
2. Florin Aurel Moțiu – judecător dr., Curtea de Apel Timișoara, secretar de stat la Ministerul Justiției, formator colaborator al INM în domeniul dreptului comercial.

Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea a unui reprezentant în Consiliul Ştiinţific se va organiza în data de 1 februarie 2016, la ora 13:00, în Aula INM.

Votul la distanţă poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare până, cel mai târziu, la ora 12:00.

:: Candidaturile depuse
:: Buletinul de vot

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică