Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Constituirea rețelei de formatori a SNG pentru formarea profesională continuă a personalului auxiliar de specialitate în anul 2016


1 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței din data de 28 ianuarie 2016, a hotărât:
– numirea în calitate de personal de instruire colaborator extern, pentru disciplina “Ecris” a Cristinei Maria Mihalcea, judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti şi a lui Ionel Păun, grefier-şef în cadrul Judecătoriei Târgu Jiu;
– numirea în calitate de personal de instruire colaborator extern, pentru disciplina “Abilităţi non juridice” a judecătorului Mihaela Cristina Grădinaru, preşedintele Judecătoriei Constanţa.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunţarea la calitatea de formator a Andrei Victoria Cojocaru, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat reţeaua de formatori a Şcolii Naţionale de Grefieri pentru formarea profesională continuă a personalului auxiliar de specialitate în anul 2016, conform anexei la nota direcţiei de specialitate.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 10)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii