Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante de grefier cu studii superioare la DIICOT


1 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, în cadrul ședinței din data de 28 ianuarie 2016, organizarea unui concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante de grefier cu studii superioare în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, după cum urmează:
– 6 posturi la structura centrală;
– 8 posturi la structura teritorială (Serviciul teritorial Galaţi, Serviciul teritorial Piteşti, Biroul teritorial Călăraşi, Biroul teritorial Giurgiu, Biroul teritorial Covasna, Biroul teritorial Bistriţa-Năsăud, Biroul teritorial Tulcea şi Biroul teritorial Harghita).

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 23)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii