Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Fondurile disponibile în cadrul Programului Prima casă


5 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Plafonul total de garantare aferent Programului Prima casă, pentru anul 2016, este de 1.690.330.155 de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice, dat publicității miercuri, 3 februarie 2016.

În conformitate cu HG nr.1016/30.12.2015, instituțiile finanțatoare vor acorda credite în cadrul programului Prima casă, pe baza alocării plafonului suplimentar de garanții de 1,3 miliarde de lei.

Și în luna ianuarie au fost emise garanții de către FNGCIMM, în numele și contul statului, pentru credite acordate în cadrul programului Prima casă.

De altfel, Ministerul Finanțelor Publice nu a primit, de la nicio bancă comercială prezentă în program, o informare care să ateste intenția de a renunța la Prima casă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică