Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Gabriela Milcev: Nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale…
09.02.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Av. Gabriela Milcev, Partner MILCEV BURBEA, s-a referit, în cadrul dezbaterii Toate-s noi și noi sunt toate: înregistrarea mărcii la OSIM, organizate de Societatea de Științe Juridice, la argumentele pe care se întemeiază un aviz de refuz provizoriu.

Gabriela Milcev: ”Pe de altă parte, eu aș merge și pe o soluție mai simplă, în sensul că nu avem Ordinul nr. 5/2016 în momentul acesta, dar nu mai avem nici Instrucțiunea nr. 5/2012, care a dispărut, de asemenea, de pe site. Prin urmare, nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale, deci – ca și solicitanți – ne întoarcem la dispozițiile Legii. nr. 84/1998, așa cum se interpretează ele istoric, având în vedere modificarea din 2010. Prin urmare, argumentele, în cazul în care primim un asemenea aviz de refuz provizoriu, sunt acelea bazate pe lege și pe faptul că interpretarea legii este în sensul că OSIM analizează motivele absolute de refuz, dar nu analizează motivele relative dacă nu este solicitat în sensul acesta de către un titular anterior. Deci nu aș invoca într-un răspuns la avizul de refuz nici Instrucțiunea, nici Ordinul de încetare a efectelor Instrucțiunii, decât poate ca argument suplimentar.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti