Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Dreptul proprietatii intelectuale, SELECTED

Gabriela Milcev: Nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale…

9 februarie 2016 | JURIDICE.ro

Av. Gabriela Milcev, Partner MILCEV BURBEA, s-a referit, în cadrul dezbaterii Toate-s noi și noi sunt toate: înregistrarea mărcii la OSIM, organizate de Societatea de Științe Juridice, la argumentele pe care se întemeiază un aviz de refuz provizoriu.

Gabriela Milcev: ”Pe de altă parte, eu aș merge și pe o soluție mai simplă, în sensul că nu avem Ordinul nr. 5/2016 în momentul acesta, dar nu mai avem nici Instrucțiunea nr. 5/2012, care a dispărut, de asemenea, de pe site. Prin urmare, nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale, deci – ca și solicitanți – ne întoarcem la dispozițiile Legii. nr. 84/1998, așa cum se interpretează ele istoric, având în vedere modificarea din 2010. Prin urmare, argumentele, în cazul în care primim un asemenea aviz de refuz provizoriu, sunt acelea bazate pe lege și pe faptul că interpretarea legii este în sensul că OSIM analizează motivele absolute de refuz, dar nu analizează motivele relative dacă nu este solicitat în sensul acesta de către un titular anterior. Deci nu aș invoca într-un răspuns la avizul de refuz nici Instrucțiunea, nici Ordinul de încetare a efectelor Instrucțiunii, decât poate ca argument suplimentar.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică