Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Gabriela Milcev: Nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale…

09.02.2016 | JURIDICE.ro

Av. Gabriela Milcev, Partner MILCEV BURBEA, s-a referit, în cadrul dezbaterii Toate-s noi și noi sunt toate: înregistrarea mărcii la OSIM, organizate de Societatea de Științe Juridice, la argumentele pe care se întemeiază un aviz de refuz provizoriu.

Gabriela Milcev: ”Pe de altă parte, eu aș merge și pe o soluție mai simplă, în sensul că nu avem Ordinul nr. 5/2016 în momentul acesta, dar nu mai avem nici Instrucțiunea nr. 5/2012, care a dispărut, de asemenea, de pe site. Prin urmare, nu mai avem niște norme de interpretare a dispozițiilor legale, deci – ca și solicitanți – ne întoarcem la dispozițiile Legii. nr. 84/1998, așa cum se interpretează ele istoric, având în vedere modificarea din 2010. Prin urmare, argumentele, în cazul în care primim un asemenea aviz de refuz provizoriu, sunt acelea bazate pe lege și pe faptul că interpretarea legii este în sensul că OSIM analizează motivele absolute de refuz, dar nu analizează motivele relative dacă nu este solicitat în sensul acesta de către un titular anterior. Deci nu aș invoca într-un răspuns la avizul de refuz nici Instrucțiunea, nici Ordinul de încetare a efectelor Instrucțiunii, decât poate ca argument suplimentar.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.