Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Seminar pentru judecători, organizat în cadrul proiectului ACTIONES, la Florența, 27-28 iunie 2016. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


15 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

15 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 15 martie 2016, rezultatele procedurii de selecție a judecătorilor, în vederea participării la seminarul transnațional “Migrație și dreptul la azil (migration and asylum law)”, organizat în cadrul proiectului ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, la Florența, în perioada 27-28 iunie 2016.

Urmează a fi selectați, în vederea participării la lucrările seminarului, următorii magistrați:

1. Irina Nicoleta Cioponea, Curtea de Apel Ploiești;
2. Alin Văsonan, Curtea de Apel Oradea.

*

23 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 23 februarie 2016, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere pentru participarea la seminarul transnațional “Migrație și dreptul la azil (migration and asylum law)”, organizat în cadrul proiectului ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, la Florența, în perioada 27-28 iunie 2016.

Noul termen limită până la care se pot face înscrieri este 29 februarie 2016, ora 16:00.

*

10 februarie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 9 februarie 2016, un anunț, cu privire la organizarea seminarului transnațional “Migrație și dreptul la azil (migration and asylum law)”, în cadrul proiectului ACTIONES – Active Charter Training through Interaction Of National ExperienceS, la Florența, în perioada 27-28 iunie 2016.

Seminarul se adresează judecătorilor cunoscători ai limbii engleze, la nivel avansat, de la toate instanţele, indiferent de grad sau de specializarea avută (civil, administrativ sau penal).

Sunt disponibile două locuri.

Termenul limită pentru înscriere este 22 februarie 2016, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii