Secţiuni » Selected
JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Materiale de lucru, studii și opinii privind viitorul profesiei de avocat în România
11.02.2016 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 9 februarie 2016, o serie de materiale de lucru, studii și opinii privind viitorul profesiei de avocat în România.

1. Studiul ”Avocaţii ca profesionişti şi cetăţeni: Roluri şi responsabilităţi esenţiale în secolul al XXI-lea”, elaborat de Ben W. Heineman, Jr. William F. Lee și David B. Wilkins (Harvard Law School);

2. Piața de servicii juridice 2030 (Broșura Conferinței Baroului Berlin.2015);

3. Carta interprofesională între judecători, procurori şi avocaţi semnată în cadrul conferinței ”Dialogul interprofesional între judecători, procurori şi avocaţi – necesitate în consolidarea Justiţiei în societatea democratică în România”;

4. Decizia nr. 15 din 21 septembrie 2015 a Înaltei Curți de Casație și Justiție – Completul competent să judece recursul în interesul legii, pronunțată în dosarul nr. 10/2015.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.