Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

INM și facultățile de drept vor dezbate bibliografia concursului de admitere la INM/în magistratură 2016


11 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Științific al Institutului Național al Magistraturii, întrunit în ședința din data de 14 ianuarie 2016, a decis organizarea unei întâlniri consultative cu reprezentanți ai facultăților de drept acreditate, în data de 19 februarie 2016, în vederea dezbaterii tematicii și bibliografiei concursului de admitere la INM și, sub rezerva aprobării de către CSM a organizării acestuia, a concursului de admitere în magistratură, sesiunea august-octombrie 2016.

Hotărârea se va comunica Departamentului concursuri, examene și politici publice.

:: Hotărârea nr. 1/14.01.2016 (pct. 7)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii