Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Reprezentanții Baroului București și ai Tribunalului București se vor întâlni


11 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 9 februarie 2016, instiinteaza, ca a fost stabilita, prin bunavointa conducerii Tribunalului Bucuresti, o intalnire de lucru, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne – Decan, dat publicitatii miercuri 10 februarie 2016.

In cadrul intalnirii, vor fi puse in discutie aspecte concrete legate de imbunatatirea conditilor in care isi desfasoara activitatea avocatii la aceasta instanta, precum si masurile pe care Baroul Bucuresti le poate dispune pentru a facilita dialogul intre magistrati si avocati, pentru realizarea actului de justitie cu respectarea dreptului la aparare.

Avocatii membri ai Baroului pot sa propuna teme de abordat, care sa vizeze aspecte ce tin de exercitarea profesiei de avocat la instantele din Bucuresti, trimitandu-le la adresa de email: info@baroul-bucuresti.ro, pana miercuri, 17 februarie 2016, sau depunandu-le la sediul Baroului Bucuresti, la Secretariat-Cancelarie, etaj 5.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii