Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții Baroului București și ai Tribunalului București se vor întâlni
11.02.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 9 februarie 2016, instiinteaza, ca a fost stabilita, prin bunavointa conducerii Tribunalului Bucuresti, o intalnire de lucru, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne – Decan, dat publicitatii miercuri 10 februarie 2016.

In cadrul intalnirii, vor fi puse in discutie aspecte concrete legate de imbunatatirea conditilor in care isi desfasoara activitatea avocatii la aceasta instanta, precum si masurile pe care Baroul Bucuresti le poate dispune pentru a facilita dialogul intre magistrati si avocati, pentru realizarea actului de justitie cu respectarea dreptului la aparare.

Avocatii membri ai Baroului pot sa propuna teme de abordat, care sa vizeze aspecte ce tin de exercitarea profesiei de avocat la instantele din Bucuresti, trimitandu-le la adresa de email: info@baroul-bucuresti.ro, pana miercuri, 17 februarie 2016, sau depunandu-le la sediul Baroului Bucuresti, la Secretariat-Cancelarie, etaj 5.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate