Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept constituţional
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti

Avocatul Poporului s-a întâlnit cu un avocat


13 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept constituțional

Instituția Avocatul Poporului a dat publicității vineri, 12 februarie 2016, un comunicat privind sesizarea făcută de avocatul Liviu Stancu, reprezentant al Asociației Farmaciilor cu Depozite Farmaceutice Mici și Mijlocii și al altor farmaciști.

Liviu Stancu a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curții Constituționale a României cu excepția de neconstituționalitate a art. 800 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, introdus prin Legea nr. 132/2014 de aprobare a O.U.G. nr. 2/2014, ce reglementează, între altele, distribuția de medicamente.

Avocatul susține că sunt încălcate art. 40, art. 44, art. 45 și art. 53 din Constituție referitoare la dreptul de asociere, dreptul de proprietate privată, libertatea economică și restrângerea exercițiului unor drepturi sau al unor libertăți.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică