Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PT Argeș. Deces minor. Preluare dosare


15 februarie 2016 | Georgiana-Camelia LUCIU, Cornelia DĂROI

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti s-a constituit, la data de 10 februarie 2016, o cauză cu privire la decesul minorei O. D. M. Având în vedere complexitatea cauzei, la data de 11 februarie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a preluat dosarul penal în vederea efectuării urmăririi penale cu privire la împrejurările în care a survenit decesul minorei menţionate anterior, precum şi cu privire la îmbolnăvirea mai multor minori cu vârste de până la 3 ani şi 2 luni.

Pentru lămurirea situaţiei de fapt, s-a solicitat efectuarea unor analize de specialitate Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Agenţiei Naţionale de Mediu, fiind solicitate inclusiv analize cu privire la apa potabilă furnizată în oraşele Piteşti, Câmpulung şi Topoloveni.

Totodată, au fost ridicate probe din alimentele consumate de către minora O. D. M., spre a fi analizate, precum şi documentele medicale întocmite de către unităţile spitaliceşti la internarea minorilor. În prezent, ofiţerii de poliţie judiciară audiază mai multe persoane.

Cercetările penale sunt efectuate de către ofiţerii de poliţie din cadrul IPJ Argeş – Serviciul Investigaţii Criminale şi IGPR – Direcţia Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu
Cornelia Dăroi

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică