Interprofesional
Această secţiune specială grupează informaţii cu privire la tematica Avizului nr. 16/2013 al Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni care face obiectul unui proiect dezvoltat de către reprezentantul CCJE în România, jud. dr. Rodica Aida Popa, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii şi Uniunea Naţională a Barourilor din România. Partener media: JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Amenajări pentru avocați la noul sediu al Tribunalului Dolj
15.02.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul Dolj a dat publicității vineri, 12 februarie 2016, un anunț cu privire la amenajarea în incinta noului sediu al Tribunalului Dolj a spațiului pus la dispoziție în vederea bunei desfășurări a activității profesionale a avocaților.

Biroul Avocaților este situat la parter și este dotat cu mobilier și echipamente (calculator conectat la Internet și program legislativ, imprimantă).

Baroul Dolj a achiziționat pentru sălile de judecată 12 birouri pentru avocați și 12 cuiere pom.

Inaugurarea oficială a noului sediu al Tribunalului Dolj va avea loc în ziua de 26 februarie 2016.

De asemenea, prin grija Baroului Dolj au fost montate 17 pupitre pentru sălile de judecată de la Curtea de Apel Craiova (6), Judecătoria Craiova (6), Judecătoria Băilești (2), Judecătoria Calafat (1), Judecătoria Filiași (1) și Judecătoria Segarcea (1).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate