JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Lucian Florescu: Profesia de consilier juridic putea fi organizată în condiții asemănătoare, dar nu identice cu profesia de avocat
15.02.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consilier juridic Lucian Florescu, Secretar General al Colegiului Consilierilor Juridici București, s-a referit, în cadrul dezbaterii Consilierii juridici – trecut, prezent și viitor, organizată de Societatea de Științe Juridice, la organizarea profesiilor de consilier juridic și avocat.

Lucian Florescu: ”Or, în mod evident, profesia de consilier juridic putea fi organizată în condiții asemănătoare, dar nu identice cu profesia de avocat. Dar nu asta ar fi fost problema, ci datorită faptului că profesia de avocat, în opinia noastră, a greșit prin felul în care și-a edictat norma, dar nu este treaba noastră. Sunt și eu de acord cu domnul Truțan, și anume faptul că un nou proiect de lege, dacă poate să facă ceva, este să decupleze cele două profesii, adică ele să își stabilească felul în care se organizează sau participă în sistemul judiciar.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate