Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Anunț privind selectarea unui expert român pentru redactarea unui ghid de bune practici privind mecanismele juridice de protecţie a minorului în cauzele transfrontaliere


16 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Familie, Sistemul judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 15 februarie 2016, anunțul privind selectarea unui expert român în vederea participării la redactarea unui ghid de bune practici în cadrul proiectului privind mecanismele juridice de protecţie a minorului în cauzele transfrontaliere.

Experţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
– absolvent de studii universitare în ştiinţe juridice, finalizate cu diplomă de licenţă;
– experienţă profesională în domeniu de minimum 5 ani;
– cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

CSM urmează să selecteze un al doilea expert român în vederea participării la activităţile ce vor fi organizate în cadrul proiectului în perioada următoare.

Limba de lucru a conferinţei este limba română, fiind asigurată traducerea din/în limba engleză, perioada preconizată pentru organizare fiind luna mai 2016.

Ghidul de bune practici în domeniul cooperării în cauzele transfrontaliere cu minori, precum şi broşura, vor fi redactate în limba romănă, termenul limită pentru finalizarea materialelor fiind 31 mai 2016.

Expertul român selectat va beneficia de un onorariu de maximum 300 euro/zi, pentru un număr de maxim 7 zile de activitate, iar toate beneficiile de natură financiară vor fi asigurate în baza contractului ce va fi încheiat între expert şi Consiliul Superior al Magistraturii.

Aplicațiile depuse vor include următoarele documente:
– scrisoare de intenţie;
– Curriculum Vitae (semnat pe fiecare pagină);
– copii ale diplomelor universitare (sau echivalent);
– propunere financiară privind onorariul solicitat/zi lucrătoare;
– documente care dovedesc cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat şi, în cazul în care nu deţin astfel de documente, o declaraţie pe propria răspundere care atestă acest fapt;
– proiect de plan de seminar în domeniul sus menţionat.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită documente de mai sus în atenţia doamnei Călina GHIŢULESCU, consilier pentru afaceri europene în cadrul Direcţiei Afaceri Europene, Relaţii Internaţionale şi Programe, email: calina.ghitulescu@csm1909.ro, telefon 021.319.81.89, fax: 021.311.69.44.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică