Principii de guvernanţă corporativă în IS – consultare publică
16.02.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) a elaborat un model de guvernanţă corporativă, transparenţă și profesionalism, regăsit în documentul “Principiile de guvernanţă corporativă în Întreprinderile de Stat”, reținându-se priorităţile sectoriale ale Guvernului în privința îmbunătăţirii administraţiei participaţiilor statului în întreprinderile cu capital majoritar de stat, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității luni, 15 februarie 2016.

Documentul este supus consultării publice până la data de 25 februarie 2016, dată până la care asociaţiile care derulează activităţi și proiecte în domeniul guvernanţei corporative pot să trimită puncte de vedere cu privire la regulile și principiile elaborate în cuprinsul documentului.

Opiniile se vor trimite la adresa: guvernanta_corporativa@minind.ro.

De asemenea, reprezentanţii asociaţiilor ce derulează activităţi și proiecte în domeniul guvernanţei corporative pot participa la o dezbatere publică vineri, 19 februarie 2016, între orele 11:00-13:00, la sediul din Calea Victoriei 152, sector 1, București.

Este permisă participarea a câte doi reprezentanți de la fiecare organizație/asociație doritoare, fiind necesară confirmarea prezenței la adresa guvernanta_corporativa@minind.ro, până la data de 18 februarie 2016, ora 17:00.

:: Principiile de guvernanță corporativă în IS

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.