Principii de guvernanţă corporativă în IS – consultare publică


16 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) a elaborat un model de guvernanţă corporativă, transparenţă și profesionalism, regăsit în documentul “Principiile de guvernanţă corporativă în Întreprinderile de Stat”, reținându-se priorităţile sectoriale ale Guvernului în privința îmbunătăţirii administraţiei participaţiilor statului în întreprinderile cu capital majoritar de stat, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității luni, 15 februarie 2016.

Documentul este supus consultării publice până la data de 25 februarie 2016, dată până la care asociaţiile care derulează activităţi și proiecte în domeniul guvernanţei corporative pot să trimită puncte de vedere cu privire la regulile și principiile elaborate în cuprinsul documentului.

Opiniile se vor trimite la adresa: guvernanta_corporativa@minind.ro.

De asemenea, reprezentanţii asociaţiilor ce derulează activităţi și proiecte în domeniul guvernanţei corporative pot participa la o dezbatere publică vineri, 19 februarie 2016, între orele 11:00-13:00, la sediul din Calea Victoriei 152, sector 1, București.

Este permisă participarea a câte doi reprezentanți de la fiecare organizație/asociație doritoare, fiind necesară confirmarea prezenței la adresa guvernanta_corporativa@minind.ro, până la data de 18 februarie 2016, ora 17:00.

:: Principiile de guvernanță corporativă în IS

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii