Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Temele dezbaterilor din 18 și 25 februarie 2016
16.02.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de avocați din circumscripțiile Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate cu privire la temele dezbaterilor din 18 și 25 februarie 2016, potrivit unui comunicat al INPPA, dat publicității luni, 15 februare 2016.

Temele propuse sunt următoarele:
I. 18 februarie 2016 ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Relațiile deontologice dintre avocați, procurori și judecători.”
Moderator: av. conf. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: av. prof. univ. dr. Ion Turculeanu, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

II. 25 februarie 2016, ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Probleme de drept penal apărute în practica judiciară după intrarea în vigoare a Noului Cod Penal.”
Moderator: av. conf. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: av. prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca – Facultatea de Drept, Universitatea ”Nicolae Titulescu,” formator INPPA.

Dezbaterile se vor desfășura la Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5

Înscrierile în vederea participării la dezbateri se fac prin email, la adresa conferinte@inppa.ro, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

Persoanele înscrise astfel vor fi contactate pentru achitarea taxei de 60 de lei/dezbatere, în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii.

Modalitățile de a achita sunt: prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943).

Se acordă 3 puncte de pregătire profesională continuă pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti