Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Persoane juridice evacuate de către ANAF. UPDATE


21 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

21 februarie 2016: Agenția Națională de Administrare Fiscală a dat publicității vineri, 19 februarie 2016, un comunicat prin care se înștiințează că s-a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a fost organizată o întâlnire la sediul instituției, în care s-a prezentat stadiul procesului de valorificare a imobilelor.

În continuare, ANAF va demara procedurile necesare pentru scoatere la licitație a bunurilor confiscate.

*

19 februarie 2016: Agenția Națională de Administrare Fiscală a dat publicității vineri, 19 februarie 2016, un comunicat prin care își exprimă poziția în raport cu informațiile vehiculate recent în presă, cu privire la notificările de evacuare a persoanelor juridice care își desfășoară activitatea în imobilele confiscate de către instanță.

Precizările făcute în acest sens pot fi consulate aici.

*

16 februarie 2016: În calitate de reprezentant al statului român, proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a notificat în baza unei sentințe judecătorești luni, 15 februarie 2016, persoanele jurdice care ocupau imobilele menționate, în scopul evacuării, potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, dat publicității luni, 15 februarie 2016.

Termnul acordat persoanelor notificate este de 5 zile lucrătoare, de la data notificării, conform art. 1039 din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică