Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Parteneriat educațional Universitatea „Ovidius” din Constanța – Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”
16.02.2016 | JURIDICE.ro

Universitatea „Ovidius” din Constanța va semna un parteneriat educațional cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, potrivit unui comunicat al Universității ”Ovidius”, dat publicității luni, 15 februarie 2016.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 17 februarie 2016, ora 14:00, la Sala Senatului, Campusul Universitar, Corp A.

Obiectivul parteneriatului este reprezentat de asigurarea orelor suplimentare de studiu pentru sportivii Academiei, scopul final fiind constituit de promovarea examenului de Bacalaureat, precum și de evaluarea, pe o perioadă de șase luni, a jucătorilor.

La eveniment vor participa prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității „Ovidius”, Gheorghe Hagi, fondatorul Academiei, prof. univ. dr. Ion Botescu, președintele Senatului Universității „Ovidius”, precum și promotorii acestui parteneriat, printre care se numără și prof. univ. dr. Adrian Stoica, decanul Facultății de Drept și Științe Administrativ.

Echipa Universității care va evalua sportivii este formată din prof. univ. dr. Mihaela Rus – Facultatea de Drept și Științe Administrative și conf. univ. dr. Rodica Enache – Facultatea de Psihologie și Științele Educației.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.