SNG recrutează personal de instruire propriu


16 februarie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Oportunități de carieră, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Școala Națională de Grefieri a dat publicității vineri, 12 februarie 2016, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea a 2 posturi de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului de formare continuă, astfel:
– un post de personal de instruire propriu pentru disciplina Procedură penală – judecător;
– un post de personal de instruire propriu pentru disciplina Procedură civilă – grefier cu studii superioare juridice din cadrul instanțelor.

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 14.03.2016 la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de email sng@grefieri.ro următoarele documente:
– scrisoare de intenție;
– Curriculum Vitae;
– un plan de seminar pe tema stabilită de comisia de selecție și materialele didactice aferente;
– înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
– recomandare întocmită de instanța la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie profesională, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro