Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Adunarea Generală. UPDATE: completare la Ordinea de zi. UPDATE: reconvocare – 19 martie 2016
07.03.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

7 martie 2016: Baroul Dolj a dat publicității sâmbătă, 5 martie 2016, un anunț cu privire la reprogramarea Adunării Generale a Baroului Dolj pentru ziua de sâmbătă, 19 martie 2016, ora 10:00, la aceeași locație – Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova (Calea București, nr. 107A, mun. Craiova).

Parcarea Facultății de Drept va fi deschisă în ziua de sâmbătă, 19 martie 2016, la ora la care va avea loc Adunarea Generală a Baroului Dolj.

*

2 martie 2016: Baroul Dolj a dat publicității marți, 1 martie 2016, propunerea formulată de Comisia de Cenzori din cadrul Baroului Dolj, depusă în scris la secretariatul baroului la data de 26.02.2016 privind completarea Ordinii de zi a Adunării Generale a baroului din 5 martie 2016, astfel:
– Aprobarea indemnizaţiilor pentru decan, consilieri şi cenzori ai Baroului Dolj.

*

16 februarie 2016: Baroul Dolj a dat publicității luni, 15 februarie 2016, un anunț semnat de av. Lucian Bernd Săuleanu – Decan cu privire la convocarea Adunării Generale în ziua de sâmbătă, 5 martie 2016, ora 10:00, în „Aula Magna” din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Craiova.

Ordinea de zi cuprinde:
– Raport de activitate al Consiliului Baroului Dolj pentru anul 2015;
– Raportul Comisiei de Cenzori privind verificarea activităţii financiare a Baroului Dolj în anul 2015;
– Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli ale Baroului Dolj pentru anul 2016;
– Discuţii;
– Descărcarea Consiliului Baroului Dolj de activitatea şi gestiunea sa din anul 2015;
– Aprobarea proiectului de buget de venituri şi cheltuieli ale Baroului Dolj pentru anul 2016;
– Alegerea delegaţilor Baroului Dolj la Congresul Avocaţilor 2016 şi precizarea mandatului acestora ţinând cont de priorităţile Baroului Dolj.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti