« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Depunerea jurământului de numire în funcția de executor judecătoresc
17.02.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică și care au promovat concursul de admitere în profesia de executor judecătoresc, precum și executorii judecătorești stagiari care au promovat examenul de definitivat au depus jurământul de numire în funcția de executor judecătoresc luni, 15 februarie 2016, la sediul Ministerului Justiției, potrivit unui comunicat al Uniunii Naținale a Executorilor Judecătorești, dat publicității marți, 16 februarie 2016.

Au participat, la ceremonia de depunere a jurământului, jud. dr. Florin Aurel Moțiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției și executorul judecătoresc Vasile Deacu, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

Executorii judecătorești care au depus jurământul sunt următorii:
– Andreea-Georgeta Balan;
– Adela Paula Chiriță;
– Tudor Cotfas;
– Vlad Floria;
– Lenuţa Giurgea
– George Adrian Ivanciu;
– Ovidiu-Adrian Madescu;
– Mădălina-Angela Neațu;
– George Oașă;
– Andrei Liviu Rădulescu;
– Ioana Ruxandra Roșu;
– George-Leontin Tăbăran.

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD