Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM menține suspendarea din funcție a unui procuror
17.02.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat marți, 16 februarie 2016, după suplimentarea ordinii de zi, că subzistă temeiurile pentru menţinerea suspendării din funcţia de procuror a domnului Sabău Gligor Ioan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, ca urmare a înlocuirii măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, măsură dispusă prin încheierea penală din data de 09.02.2016 a Curţii de Apel Oradea, rămasă definitivă prin încheierea penală nr. 195 din data de 12.02.2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate