Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Suspendarea pe durată nedeterminată a contractului individual de muncă în cazul întreruperii sau reducerii temporare a activității
19.02.2016 | Marinela CIOROABĂ

Secţiuni: Dreptul muncii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Nu este obligatorie cunoașterea de către angajator a datei finale de încetare a suspendării contractului individual de muncă, întemeiate pe dispozițiile art. 52 alin. (1) lit. c) C. muncii. Cu alte cuvinte, dacă ab initio angajatorul cunoaște această dată, el o va preciza în cuprinsul deciziei de suspendare; în caz contrar, decizia nu va cuprinde această dată, însă măsura rămâne una eminamente pe durată limitată; prin urmare, dacă nu se vădește încetarea cauzei de suspendare, angajatorul va decide concedierea salariatului în baza art. 65 C. muncii. (Ion Traian Ștefănescu, Observații critice cu privire la soluții divergente date în cauze similare de complete diferite ale aceleiași instanțe judecătorești, în Revista română de dreptul muncii nr. 1/2015)

Av. Marinela Cioroabă
Coord. CODUL MUNCII PRO – www.codulmuncii.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti