Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Adunarea Generală a coordonatorilor de practică – 11 martie 2016. UPDATE


13 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

13 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 11 martie 2016, un anunț cu privire la candidaturile depuse, în vederea desemnării coordonatorilor de practică în Consiliul Pedagogic al INM.

A fost înregistrată o singură candidatură din partea coordonatorilor de practică judecători, respectiv aceea a Mihaelei Kolaritz, Președinte al Judecătoriei Galați.

Din partea coordonatorilor de practică procurori nu a fost depusă nicio candidatură.

:: Buletinul de vot
:: Procesul-verbal

*

19 februarie 2016: La data de 11 martie 2016, la ora 13:00, va avea loc Adunarea Generală a coordonatorilor de practică, în vederea desemnării reprezentanților acestora (un judecător și un procuror) în Consiliul Pedagogic al Institutului Naţional al Magistraturii, potrivit unui comunicat al INM, dat publicității joi, 18 februarie 2016.

Coordonatorii de practică își pot depune candidatura, prin trimiterea unui CV şi a unei scrisori de intenţie la adresa de e-mail andra.ghebri@inm-lex.ro, până la data de 7 martie 2016.

Dreptul de vot va putea fi exercitat personal sau la distanţă (de către coordonatorii de practică a căror reşedinţa nu este în Bucureşti și de cei care, din motive obiective, nu se pot prezenta la data şi ora anunţate pentru întrunirea Adunărilor Generale).

Se poate vota la distanţă prin trimiterea unui buletin de vot completat şi semnat, inclusiv cu datele de identificare, la numărul de fax 021.40.76.259 sau prin trimiterea unui e-mail, la adresa andra.ghebri@inm-lex.ro, cu buletinul de vot completat, alături de datele de identificare ale votantului.

Votul la distanţă poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare, până cel mai târziu la ora 12:00.

Adunarea coordonatorilor de practică este legal constituită în prezenţa a minim jumătate plus unul din numărul total al coordonatorilor de practică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică