Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Alegeri pentru ocuparea funcției de reprezentant în Senatul Universității Ovidius din Constanța. UPDATE: Rezultatele alegerilor


02.03.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

2 martie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității marți, 1 martie 2016, rezultatul alegerilor pentru ocuparea locurilor atribuite cadrelor didactice în Senatul universitar, desfășurate în data de 29 februarie 2016.

:: Procesul-verbal

*

27 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța anunță că, în urma retragerii a două candidaturi pentru ocuparea unui loc în Senatul universitar, pe buletinele de vot pentru alegerile ce se vor derula joi, 29 februarie 2016, sunt înscriși 105 candidați, grupați pe facultăți, potrivit unui comunicat, semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, dat publicității vineri, 26 februarie 2016.

Cadrele didactice care și-au retras candidaturile sunt: prof. univ. dr. Mihai Gîrțu  – candidat de la Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie și conf. univ. dr. Lucia Melnic  – candidat de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă.

De asemenea, a fost dat publicității procesul-verbal de validare a rezultatului alegerilor pentru ocuparea locurilor atribuite reprezentanților studenților în Senatul universitar, desfășurate în data de 25 februarie 2016.

*

24 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității marți, 23 februarie 2016, un comunicat semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, prin care se informează că alegerile pentru desemnarea membrilor în Senatul universității se vor desfășura după următorul calendar:

– pentru locurile atribuite reprezentanţilor cadrelor didactice: în data de 29 februarie 2016, între orele 8:00-20:00;
– pentru locurile atribuite reprezentanţilor studenților: în data de 25 februarie 2016, între orele 8:00-20:00.

Listele de vot pentru cadrele didactice pot fi consultate la avizierul situat vis-a-vis de Rectorat, b-dul Mamaia nr. 124.

*

22 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității joi, 18 februarie 2016, un comunicat semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, prin care se înștiințează că în vederea ocupării locurilor atribuite în Senatul universitar, au fost depuse candidaturi astfel:

– pentru locurile atribuite reprezentanţilor cadrelor didactice: 107 candidaturi;
– pentru locurile atribuite reprezentanţilor studenților: 25 candidaturi.

Candidaturile vor fi validate în următoarea ședință a Biroului Electoral Central și a Biroului Electoral al studenților din cadrul Universității.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti