Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Alegeri pentru ocuparea funcției de reprezentant în Senatul Universității Ovidius din Constanța. UPDATE: Rezultatele alegerilor


2 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

2 martie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității marți, 1 martie 2016, rezultatul alegerilor pentru ocuparea locurilor atribuite cadrelor didactice în Senatul universitar, desfășurate în data de 29 februarie 2016.

:: Procesul-verbal

*

27 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța anunță că, în urma retragerii a două candidaturi pentru ocuparea unui loc în Senatul universitar, pe buletinele de vot pentru alegerile ce se vor derula joi, 29 februarie 2016, sunt înscriși 105 candidați, grupați pe facultăți, potrivit unui comunicat, semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, dat publicității vineri, 26 februarie 2016.

Cadrele didactice care și-au retras candidaturile sunt: prof. univ. dr. Mihai Gîrțu  – candidat de la Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie și conf. univ. dr. Lucia Melnic  – candidat de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă.

De asemenea, a fost dat publicității procesul-verbal de validare a rezultatului alegerilor pentru ocuparea locurilor atribuite reprezentanților studenților în Senatul universitar, desfășurate în data de 25 februarie 2016.

*

24 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității marți, 23 februarie 2016, un comunicat semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, prin care se informează că alegerile pentru desemnarea membrilor în Senatul universității se vor desfășura după următorul calendar:

– pentru locurile atribuite reprezentanţilor cadrelor didactice: în data de 29 februarie 2016, între orele 8:00-20:00;
– pentru locurile atribuite reprezentanţilor studenților: în data de 25 februarie 2016, între orele 8:00-20:00.

Listele de vot pentru cadrele didactice pot fi consultate la avizierul situat vis-a-vis de Rectorat, b-dul Mamaia nr. 124.

*

22 februarie 2016: Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității joi, 18 februarie 2016, un comunicat semnat de Loredana Maximiliana Dan – Președintele Biroului Electoral Central din cadrul Universității, prin care se înștiințează că în vederea ocupării locurilor atribuite în Senatul universitar, au fost depuse candidaturi astfel:

– pentru locurile atribuite reprezentanţilor cadrelor didactice: 107 candidaturi;
– pentru locurile atribuite reprezentanţilor studenților: 25 candidaturi.

Candidaturile vor fi validate în următoarea ședință a Biroului Electoral Central și a Biroului Electoral al studenților din cadrul Universității.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică