JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Propunere de revocare a avocatului Ioan Chelaru din funcția de membru și vicepreședinte al Comisiei Permanente a UNBR

23.02.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Baroul Timiș a hotărăt adoptarea unei moțiuni prin care Baroul Timiș să-și exprime opoziția față de propunerile de modificare a Legii nr. 514/2003 a consilierilor juridici și prin care să se solicite Consiliului UNBR retragerea sprijinului/revocarea domnului av. Ioan Chelaru din funcția de membru și de vicepreședinte al Comisiei Permanente, întrucât conduita dumnealui este vădit contrară intereselor profesiei de avocat, iar incompatibilitatea intervenită nu îi mai permite să reprezinte avocații români în cadrul Comisiei Permanente.

:: Hotărârea nr. 4/02.02.2016 (pct. 3)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week