Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Reprezentanții UNBR și ai Baroului București s-au întâlnit cu o delegație a ONPCSB
23.02.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității vineri, 19 februarie 2016, un comunicat referitor la demersurile întreprinse de UNBR pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre UNBR și Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism, republicată, cu modificările și completările ulterioare:
„În data de 16 februarie a avut loc la sediul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor o întâlnire a reprezentanților U.N.B.R. și ai Baroului București cu o delegație a Oficiului, ocazie cu care s-au discutat probleme privind eficientizarea cooperării instituționale și aspecte privind asistența pentru pregătirea avocaților în domeniul ce vizează aplicarea legislației pentru prevenirea spălării banilor și finanțarea  terorismului. Menționăm că aceasta întâlnire a avut în vedere și pregătirea contribuției specifice a UNBR  la Chestionarul aferent primului Raport de progrese al României în domeniul combaterii spălării banilor și finanțării terorismului în cadrul celei de-a 4-a runde de evaluare – Moneyval, Consiliul Europei.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti