Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

A treia ședință ref. extinderea informatizării sistemului Casei de Asigurări a Avocaților
24.02.2016 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 23 februarie 2016, un comunicat cu privire la cea de a treia ședință de lucru în cadrul Proiectului privind extinderea informatizării sistemului Casei de Asigurări a Avocaților (CAA), aprobat în cadrul Consiliului UNBR din 5-6 septembrie 2015, ce a avut loc la Cluj în data de 19 februarie 2016.

Noul sistem informatic presupune preluarea în mod automat de către serverul CAA, de la serverele locale ale filialelor, a informațiilor legate de situația fiecărui avocat, creând astfel posibilitatea obținerii unui număr vast de informații și rapoarte, care vor ușura modul de lucru și operare și vor asigura transparentizarea sistemului de pensii. Astfel, fiecare avocat își va putea vizualiza situația sub toate aspectele și astfel o va putea gestiona prin intermediul aplicației ”Contul meu”, deoarece va ști exact câte puncte de pensie are deja și va putea face și simulări de pensie.

Derularea proiectului presupune conlucrarea și comunicarea permanentă între factorii implicați din autoritățile profesiei, conducerea și personalul de specialitate al filialelor, conducerea barourilor pe de o parte și pe de altă parte cu membrii sistemului.

La ședința de la Cluj au participat Av. Cristina Reveica Gheorghe, Vicepreședinte UNBR și responsabil de relația cu CAA, dl. Av. Florin Petroșel, președintele CAA și reprezentanții filialelor CAA de pe lângă barourile Bihor, Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Sălaj, Mureș, Cluj.

În cadrul întâlnirii s-a făcut o prezentare a proiectului de extindere si dezvoltare software, cu aplicație pe sistemul filialei București, au fost expuse datele financiare legate de sistem precum și prognoze privind dezvoltarea ulterioară a acestuia.

Până în prezent s-au organizat trei evenimente pe această temă, la care s-au purtat discuții cu  reprezentanții a 18 filiale, urmând ca până la până la sfârșitul primului trimestru al anului 2016 să fie organizate întâlniri de lucru în teritoriu cu restul filialelor CAA.

Conform estimărilor CAA, implementarea sistemului va avea loc până la finele acestui an.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.