Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Donație a MApN

25.02.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, în cadrul ședinței din data de 24 februarie 2016, semnarea unui contract pentru efectuarea unei donații către Guvernul Ucrainei, potrivit unui comunicat al Guvernului României, dat publicității miercuri, 24 februarie 2016.

Donația, în valoare totală 1.122.151 lei, constă în bunuri mobile aflate în proprietatea privată a statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale și apare pe fondul a solicitării adresate de partenerul ucrainean în februarie 2015, reținându-se contextul situației interne din Ucraina și a nevoii de asigurare cu echipamente militare a forțelor sale armate, respectiv cu bunuri tehnico-materiale și echipamente ne-letale pentru refacerea capacității operaționale.

Vor fi donate echipamente, containere de pânză ce vor servi atât la îmbunătățirea dotării structurilor forțelor armate ucrainene, cât și la consolidarea relațiilor bilaterale în domeniul apărării.

Ministerul Finanțelor, în numele statului român, va semna contractul de donație, pe teritoriul statului român, contract care va conține clauze specifice, astfel încât să îi fie aplicabilă legea română.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week