Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Locuințe construite prin Programul pentru tineri, pregătite de vânzare
26.02.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Guvernul a decis transferul unui număr de 140 de locuințe pentru tineri, din proprietatea publică a statului în cea privată, și înscrierea în inventarul bunurilor din domeniul public al statului, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, dat publicității miercuri, 24 februarie 2016.

Această decizie va face posibilă vânzarea de către autoritățile publice locale a locuințelor către tinerii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate, conform legii.

Locuințele ce constituie parte a acestui Program vor putea fi cumpărate de către chiriași, după 1 an de închiriere neîntreruptă.

Proiectul de act normativ a fost postat spre consultare publică aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate