Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Sondaj privind înființarea unui Colegiu juridic româno-spaniol. UPDATE: Rezultatele sondajului


8 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

8 martie 2016: Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a dat publicității marți, 8 martie 2016, rezultatele sondajului cu privire la oportunitatea demarării procedurilor pentru înființarea unui Colegiu Juridic Hispano-Român.

*

26 februarie 2016: Facultatea de Drept din cadrul Universității din București va înființa un Colegiu juridic româno-spaniol – care să funcționeze după modelul Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene și să răspundă propunerii de colaborare venite din partea Universității din Valencia, în vederea extinderii ofertei educaționale, potrivit unui anunț, dat publicității miercuri, 24 februarie 2016.

În scopul evaluării oportunității generate prin această inițiativă, studenții din cadrul Facultății de Drept a Universității din București sunt rugați să răspundă la acest chestionar, până la data de 15 martie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică