Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Lect. dr. Daniel Niţu, profesorul săptămânii la Universitatea ”Babeş Bolyai”
26.02.2016 | JURIDICE.ro

Universitatea ”Babeş Bolyai”din Cluj informează că profesorul acestei săptămâni este lect. dr. Daniel Niţu, potrivit unui anunț dat publicității luni, 22 februarie 2016.

Daniel Niţu este unul dintre specialiştii la nivel naţional în domeniul ştiinţelor penale, participând la sesiuni de formare în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii sau al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Publicaţiile sale se bucură de o largă apreciere în mediul academic naţional şi european. De asemenea, Daniel Niţu este coordonatorul echipei de drept penal a Facultăţii de Drept, reuşind să câștige concursul de drept penal din cadrul „Hexagonului Facultăţilor de Drept” de patru ori consecutiv în ultimii ani.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.