Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Lect. dr. Daniel Niţu, profesorul săptămânii la Universitatea ”Babeş Bolyai”


26 februarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Universitatea ”Babeş Bolyai”din Cluj informează că profesorul acestei săptămâni este lect. dr. Daniel Niţu, potrivit unui anunț dat publicității luni, 22 februarie 2016.

Daniel Niţu este unul dintre specialiştii la nivel naţional în domeniul ştiinţelor penale, participând la sesiuni de formare în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii sau al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Publicaţiile sale se bucură de o largă apreciere în mediul academic naţional şi european. De asemenea, Daniel Niţu este coordonatorul echipei de drept penal a Facultăţii de Drept, reuşind să câștige concursul de drept penal din cadrul „Hexagonului Facultăţilor de Drept” de patru ori consecutiv în ultimii ani.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică