Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Programul Interreg V A România-Bulgaria: 15 martie 2016 – termen limită pentru cel de-al doilea apel de proiecte


29 februarie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ultima zi pentru depunerea de proiecte ce vizează forța de muncă sau cooperarea dintre instituțiile publice în regiunea de graniță România-Bulgaria este marți, 15 martie 2016, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, dat publicității joi, 25 februarie 2016.

Proiectele au  o alocare financiară de 30,458,192 milioane de euro și fac parte din Programul Interreg V A România-Bulgaria 2014-2020, Axa Prioritară 4 (“O regiune calificată şi incluzivă”) şi Axa Prioritară 5 (“O regiune eficientă”).

Potențialii aplicanți interesați au participat la o sesiune de informare marți, 23 februarie 2016, la București. Obiectivul urmărit prin această întâlnire a fost reprezentat de sprijinirea viitorilor beneficiari în depunerea unor proiecte care să fie viabile, contribuirea la atingerea obiectivelor programului, îndeplinerea tuturor criteriilor de eligibilitate pentru a obţine finanțarea necesară.

Finanțarea este disponibilă în proporție de 85% din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), 13% reprezintă cofinanțarea națională, iar 2% contribuția proprie a beneficiarului.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro