Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Rezultatele procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Craiova
01.03.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 29 februarue 2016, un anunț cu privire la stadiul procedurii de selecție a unui coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Craiova.

A fost înregistrată o singură candidatură, în urma publicării anunțului, respectiv a Rodicăi Mihaela Dobrin, judecător în cadrul Judecătoriei Craiova.

După susţinerea perioadei de probă, comisia de selecţie a constatat că Rodica Mihaela Dobrin a întrunit punctajul minim 8, formulând recomandarea în vederea recrutării pentru acest candidat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate