Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Investitorilor Străini propune înființarea unor tribunale specializate în materie fiscală. UPDATE: punctul de vedere al Comisiei nr. 2 a CSM


8 martie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Fiscalitate
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

8 martie 2016: Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă – a apreciat, în ședința de luni, 1 martie 2016, că se impune obținerea unui punct de vedere asupra problematicii expuse analizei de la Serviciul Formare Profesioanlă și Statistică Judiciară din cadrul CSM.

:: Minuta Comisiei (pct. 11)

*

2 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 9 februarie 2016, înaintarea către Ministerul Justiției a unui punct de vedere în sensul celor discutate și consemnate în sinteza dezbaterilor, referitor la propunerea Consiliului Investitorilor Străini de înființare a unor tribunale specializate în materie fiscală.

:: Hotărârea nr. 3/9.02.2016 (art. 2)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro