Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Timişoara. Bilanţul activităţii pe anul 2015


3 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Curtea de Apel Timişoara anunţă că marţi, 8 martie 2016, începând cu ora 11:00, va avea loc Adunarea generală a Judecătorilor, ocazie cu care se va discuta Raportul de Activitate al Curţii de Apel Timişoara pe anul 2015 – „Bilanţul activităţii pe 2015”, potrivit unui comunicat al Curţii de Apel Timişoara, semnat de jud. Cristian Pup – Purtător de cuvânt, dat publicității miercuri, 2 martie 2016.

La şedinţa de bilanţ vor participa jud. Mircea Aron, Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, jud. Alina Nicoleta Ghica şi jud. Marius Badea Tudose, membri CSM, jud. Lucian Netejoru, Inspector Şef al Inspecţiei Judiciare, precum şi jud. Iuliana Paştiu, Preşedintele Curţii de Apel Alba Iulia, alături de jud. Andrei Rus, Preşedintele Curţii de Apel Oradea.

După şedinţa de bilanţ, în aceeaşi zi de marţi, 8 martie 2016, la ora 13:00, se va organiza o conferinţă de presă, în Centrul de Presă al Curţii de Apel Timişoara, Piaţa Ţepeş Vodă nr. 2A, la etajul II din Palatul Dicasterial, camera 284, la care vor participa jud. Erica Nistor, Preşedintele Curţii de Apel Timişoara, Raluca Alexandra Prună, Ministrul Justiţiei, și jud. Mircea Aron, Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii.

Jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi şi aşteptaţi, începând cu ora 12:45, în Centrul de presă de la etajul II, camera 284, în zona publică.

Pentru buna desfăşurare a conferinţei de presă, aceasta va debuta cu scurte alocuţiuni ale celor doi preşedinţi (maxim 10 minute pentru fiecare), urmând ca jurnaliştilor prezenţi să li se ofere 30 de minute pentru întrebări.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmarea participării la Conferinţa de presă de la ora 13:00, este necesară contactarea biroului de presă al CAT, la numerele de telefon 0786 028 144 și 0769 036 809 ori la adresele de e-mail cristian.pup@just.ro şi marius.cojocaru@just.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii