Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Seminar pentru magistrați la Lisabona, 16-17 mai 2016. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


24 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

24 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 24 martie 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților, în vederea participării la seminarul ”Civil law Sub-working Group – European Employment Law seminar”, organizat la Lisabona, Portugalia, în perioada 16-17 mai 2016.

Urmează a fi selectați, pentru a participa la lucrările seminarului, în ordine, următorii magistrați:
1. Elena Crizantema Panainte (Curtea de Apel Iași);
2. Mircea Epuran (Tribunalul Ilfov).

*

3 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 2 martie 2016, un anunț cu privire la organizarea seminarului ”Civil law Sub-working Group – European Employment Law seminar”, la Lisabona, Portugalia, în perioada 16-17 mai 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză și se adresează judecătorilor și procurorilor.

Sunt disponibile 1-2 locuri.

Termenul limită pentru înscriere este 15 martie 2016, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii