« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Florentin Țuca, în dialog cu studenții la drept despre corectitudinea politică
04.03.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 7 martie, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București este gazda unui eveniment ce îl va avea drept invitat pe Florentin Țuca, Managing Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, potrivit unui comunicat al Asociației Studenților în Drept (ASD), dat publicității vineri, 4 martie 2016.

La inițiativa Asociației Studenților în Drept, cunoscutul avocat, Florentin Țuca, le va vorbi studenților despre provocările la adresa dreptului, care vin din zona curentelor „corecte politic”.

Conferința „Dreptul în lumea corectitudinii politice” analizează recente inițiative și proiecte legislative, de la noi și din alte jurisdicții, care tind să răspundă unor imperative, precum egalitatea de drepturi, nediscriminarea, siguranța publică ori securitatea națională. Miza principală a conferinței rămâne, însă, analiza distanțelor dintre sistemul actual și cel imaginat de George Orwell în romanul „1984”.

Florentin Tuca_Tuca Zbarcea & AsociatiiFlorentin Țuca, Managing Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII: ”Trăim într-o lume încorsetată de tot mai multe limitări și constrângeri. Sfera drepturilor și libertăților individuale se reduce accelerat. Doctrina drepturilor fundamentale ale omului, înfloritoare în deceniile din urmă, suferă din cauza tot mai multor atacuri și provocări. Oare încotro ne îndreptăm?.

Toți cei interesați sunt așteptați în Aula Magna, luni, 7 martie 2016, începând cu ora 14:00.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților în Drept ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD