Secţiuni » Jurisprudenţă » Curţi de apel

Curtea de Apel Târgu-Mureş. Raport de activitate pe anul 2015
08.03.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurisprudență Curți de Apel

Marţi, 8 martie 2016, va avea loc, la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş, prezentarea raportului de activitate aferent anului 2015, în cadrul Adunării generale a judecătorilor Curţii de Apel Târgu-Mureş, potrivit unui comunicat al Curţii de Apel Târgu-Mureş, dat publicității luni, 7 martie 2016.

La această dezbatere au fost invitaţi jud. Adrian Bordea, jud. Nicolae-Horaţius Dumbravă, jud. Alexandru Şerban –  în calitate de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Ana-Cristina Ciobanu Dordea, consilier al ministrului justiţiei în relația cu C.S.M. – secția pentru judecători şi în relația cu instanțele, proc. Otilia Abram, procuror general în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, av. Nicolae Galdea, decan al Baroului Mureş, şi comisar şef Mihai Hăbălău, director al Penitenciarului Târgu-Mureş.

Aspecte relevante privind activitatea Curţii de Apel Târgu-Mureş, în cursul anului 2015, vor fi prezentate în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc începând cu ora 15:00, în sala nr. 55, etaj 1, din str. Justiţiei nr. 1.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,